Pe Cristina Almăşan o ştiţi deja, dacă ne gândim la numărul mare de urmăritori de care se bucură pe reţelele de socializare. O comunitate pe care a adunat-o în jurul ei în scurt timp.

Întâmplări din viaţa de zi cu zi, tipologii de oameni, provocări amuzante, tot felul de subiecte chiar şi tabu. Pe toate le găsiţi pe canalul de Youtube al Cristinei, acolo unde are aproape 600 de mii de abonaţi. Niciun videoclip al vloggeriţei nu are sub câteva zeci de mii de vizualizări. Dar poate ajunge şi la un milion.

Articolul continua dupa recomandari

Întâmplări din viaţa de zi cu zi, tipologii de oameni, provocări amuzante, tot felul de subiecte. chiar şi tabu. Pe toate le găsiţi pe canalul de Youtube al Cristinei, acolo unde are aproape 600 de mii de abonaţi. Niciun videoclip al vloggeriţei nu are sub câteva zeci de mii de vizualizări. Dar poate ajunge şi la un milion.

Şi-a luat în serios şi rolul de Instagrammer. 475 de mii de oameni îi urmăresc zilnic postările pe platforma unde Cristina publică imagini de la evenimente, din vacanţe sau cu prietenii.

Sigur, până aici, a avut ceva de muncă. A început cu facultatea-actorie. A urcat apoi pe scene în piese de teatru. A urmat apoi colaborarea cu Mikey Hash, în emisiunile lui de pe Youtube.

Iar asta a inspirat-o să se apuce de vlogging. La care nu ar renunţa acum nici în ruptul capului