În rândul băieţilor de bani gata care se mândresc cu averea părinţilor, a intrat acum cel supranumit "Împăratul fiţelor de pe Instagram". Este vorba de fiul unui om de afaceri iranian, căsătorit cu o româncă, pentru care bolizii de lux, avioanele mici, hainele şi bijuteriile scumpe sunt la ordinea zilei. Puştiul a prins deja gustul celebrităţii pe reţelele de socializare, unde îşi etalează avutul.

Deşi n-a împlinit nici măcar vârsta la care se poate înscrie la şcoala de şoferi, puştiul din imagini conduce maşini cu sute de cai putere şi se mândreşte cu asta pe site-urile de socializare. Îşi spune Prinţul Persiei, pentru că tatăl este un milionar de origine iraniană. Tabloidele îl dau, însă, Împăratul fiţelor de pe Instagram. 

Articolul continua dupa recomandari

Puştiul de bani gata le arată prietenilor virtuali toată bogăţia. De la ceasuri de zeci de mii de euro, la maşinile ce trec uşor de o sută de mii. În plus, pozează chiar la manşa avioanelor de mici dimensiuni, semn că familia lui o duce cât se poate de bine.

Şi dacă tot veni vorba, Victoraş Micula este în acest moment copilul de bani gata cu cele mai multe aroganţe la activ din România. Fiul celui mai bogat bihorean a mers cu elicopterul să se roage la mormântul lui Arsenie Boca, a folosit avionul pe post de taxi pentru petrecerile de la mare, iar pe pământ s-a lăfăit în maşini de peste 200.000 de euro. Până şi jurnaliştii britanici au fost intrigaţi de năzbâtiile lui. 

Andrei Versace este un altfel de personaj cunoscut mai mult în spaţiul virtual unde se dă drept băiat de bani gata. Teancurile de bancnote nu-i lipsesc niciodată.

Versace se dă drept dezvoltator imobiliar, iar viaţa lui pare o nesfârşită vacanţă. 

Sunt însă şi băieţi de bani gata care au ales să se lăfăie în lux în afara ţării. Rani Adamescu este unul dintre ei. Fiul controversatului om de afaceri Dan Adamescu, face risipă de bani în destinaţii exotice, alături de staruri internaţionale. Doar accesul într-un club exclusivist ar costa 5 mii de euro.