Căţeluşul pufos, din rasa pomeraniană, pe nume Boo, care a făcut senzaţie pe reţelele de socializare şi a strâns peste 16 milioane de urmăritori a murit.

Boo, pomeranianul care a umplut inimile de bucurie a mii de oameni care l-aua dmirat şi i-au văzut videoclipurile şi pozele drăgălaşe postate de stăpânul său începuse să aibă probleme cu inima încă din 2017.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 5 imagini în Galerie

Aşa cum stăpânul său a afirmat, imediat după moartea companionului său Buddy, care a murit în 2017, Boo a început să arate semne de tulburări ale inimii.

"Dragi prieteni,

Cu cea mai profundă tristeţe, am vrut să împărtăşesc cu voi faptul că Boo a murit în somn în această dimineaţă, ne-a lăsat pentru a i se alătura bunului său prieten Buddy. Familia noastră e distrusă, încercăm totuşi să găsim confort în ideea că Boo nu mai este în durere.

Ştim că Buddy a fost primul care l-a salutat pe cealaltă parte a „podului curcubeu” şi că va fi mai extaziat decât a fost în ultimul timp.

L-am adus pe Boo acasă în primăvara anului 2006 şi mi-a devenit cel mai bun prieten din toate timpurile. La scurt timp după ce Buddy a murit, Boo a început să prezinte semne de probleme cardiace" a scris stăpânul lui Boo.

Vezi 5 imagini în Galerie

Pe lângă faptul că a fost iubit de milioane de oameni din întreaga lume pentru pozele sale adorabile, puiul a avut şi o carte prorpie, intitulată „Boo:Viaţa celui mai drăguţ câine din lume”.

"Credem că inima lui s-a stricat atunci când Buddy ne-a părăsit. El a rezistat încă un an, dar se pare că timpul lui s-a scurs şi sunt sigur că acum este cel mai fericit pentru că cei doi s-au revăzut în ceruri.

Boo, te iubim cu toată inima şi ne vei lipsi până în ziua în care ne vom revedea. Distrează-te când te întâlneşti cu Buddy şi creaţi nenorociri adorabile oriunde aţi fi.

Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi urmărit aventurile lor stupide în ultimii 10 ani. Sigur au avut o mulţime de momente distractive.

Cu iubire şi recunoştinţă profundă, oamenii lui Boo."

În continuare stăpânul său a vorbit despre momentele în care Boo a cunoscut oameni itneresanţi de-a lungul vieţii, printre care cântăreţul Liam Payne din trupa One Direction, conform Unilad.

Puiul a adus bucurie vieţii multor oameni, iar stăpânul său îl descria drept „cel mai fericit câine pe care l-am avut vreodată”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my friday accomplishments so far: waking up just long enough to eat to reenergize for my mid morning nap.

A post shared by Buddy Boo Blue Benny (@buddyboowaggytails) on

Postarea de pe facebook a adus şi mulţumiri speciale medicilor, terapeuţilor şi eprsonalului din cadrul „Adobe Animal Hospital „ şi „Sage Veterinay Centers”, unde lui Buddy şi Boo li s-au acordat îngrijirile necesare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

this was 5 years ago today when human used to put me through neck and ear workout drills. totally normal.

A post shared by Buddy Boo Blue Benny (@buddyboowaggytails) on

Boo va fi cu siguranţă în memoria tuturor celor care l-au urmărit pe reţelele de socializare şi mai ales în memoria familiei sale iubitoare.

Vezi 5 imagini în Galerie