O calatorie in jurul lumii. Una in materie de moda evident! Pentru ca in centrul atentiei la Paris a fost designerul Karl Lagerfeld. In jurul unuui urias glob ce infatisa pamantul el a dezvaluit lumii ultima colectie Chanel.

Articolul continua dupa recomandari

Iar in viziunea Chanel, in senzonul toamna-iarna 2013-2014 se poarta rochii sobre cu accente de culori si cizmele cu toc inalt. Pelerinele din materiale grele sunt si ele in tendinte. La finalul prezentarii criticii de moda au declarat la unison ca Regele Karl Lagerfeld va domina aceasta industrie si in 2013. Martorii triumfului lui de la Paris au fost si multe vedete consacrate ale marelui ecran, precum Mila Jovovich, Jessica Chastain si Vanessa Paradis.

Chanel a ramas cap de afis in timpul Saptamanii Modei de la Paris. Ca de obicei, Kaiser Karl a demonstrat ca nu degeaba este o somitate in moda. Este pregatit sa domine industria modei in 2013, lucru demonstrat de fotomodelele care au defilat in jurul unui glob pamantesc in timpul show-ului sau. Jessica Chastain si Milla Jovovich i-au stat alaturi.

Dupa defilare, vedetele s-au ingramadit sa-l felicite pe Kaiser pentru colectia de toamna-iarna 2013. Totusi, excentricul Lagerfeld a preferat sa pozeze doar alaturi de Jessica Chastain si Milla Jovovich. Frumoasele actrite s-au agatat bucuroase de bratul "printului", ca orice fane adevarate.