Cool, glitter, dar şi simplu cu bun gust. Sunt cuvintele care descriu cel mai bine tendinţele în materie de hairstyle pentru anul 2019. Sclipiciul, în inserţii mici, printre agrafe, perle sau în pudră poate fi accesoriul perfect mai ales dacă vorbim despre noaptea de Revelion. Culorile trebuie să fie şi ele dintre cele mai îndrăzneţe. Iată câteva exemple! 

Corai este culoarea care va marca noul an. Dar nu veţi da greş nici cu albastru, turmeric sau roşu teracotă. Pentru păr, cele mai aprinse şi fosforescente nuanţe sunt la modă. Naturaleţea şi feminitatea, însă, nu trebuie ignorate:

Articolul continua dupa recomandari

ADRIAN PERJOVSCHI, hairstylist: Tunsoarea este un accesoriu pe care il purtam zi de zi, un accesoriu important. Avem variante pentru toate lungimile de par, pentru par scurt, pentru short pixie, pixie crescut, pentru par mediu, long bob, texturizate sau nu.

Asta nu înseamnă că nu se poartă părul lung şi bine îngrijit. Trendul este să fie tăiat drept sau texturizat cu suviţe colorate. Tot pentru păr, stiliştii recomandă şi accesoriile, mai ales dacă vorbim despre evenimente fastuoase. Cum ar fi. petrecerea din cea mai lungă noapte.

VALENTIN ALEXANDROAE, hairstylist: Sunt un adept al accesoriilor in par, totodata si glitterul, ceva foarte bine conturat atunci când îți strângi părul, la pony tail, sa fie prins deasupra!

Make-up-ul este elementul cheie menit să completeze coafura, dar şi ţinuta. Dacă vă doriţi bucle lejere, specialiştii în frumuseţe recomandă mici inserţii de sclipici atât în păr, cât şi în machiaj. O dungă subţire de glitter şi un ruj roşu catifelat pot transforma o coafură elegantă într-una avangardistă.

ADRIAN PERJOVSCHI, hairstylist: Schimbari radicale sa nu facem mai mult de doua ori pe an, de obicei primavara si toamna.

Experţii recomandă şi. "wet look" , pentru un aspect de păr ud, pus în valoare cu agrafe aurii. Coafura poate fi asortată cu un machiaj conturat de un fard de pleoape sclipitor, o dungă impunătoare pentru a evidenţia ochii şi un ruj mat intens.