Clubul bebeluşilor celebri din Statele Unite are doi noi membri. Beyonce a născut gemeni, într-o clinică din Los Angeles. Informaţia a făcut furori în presa din întreaga lume, mai ales că Beyonce şi Jay Z nu au dat prea multe informaţii cu privire la sarcina artistei.

Dorinţa divei Beyonce s-a îndeplinit la cinci ani de la prima naştere. Artista în vârstă de 35 de ani a adus pe lume gemeni, un băieţel şi o fetiţă, după cum scriu tabloidele, la începutul acestei săptămâni.

Articolul continua dupa recomandari

Un centru medical din Los Angeles a fost pus la dispoziţia cântăreţei. Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay Z, şi-au anunţat doar familia şi apropiaţii de fericitul eveniment şi au reuşit până acum să evite în totalitate presa.

Beyonce şi-a anunţat sarcina în februarie, pe Instagram. Iar fanii divei abia şi-au putut stăpâni entuziasmul.

Anunţul a primit peste opt milioane de aprecieri în doar 24 de ore. De atunci însă, presa de scandal de peste ocean a lansat tot felul de zvonuri cu privire la bebeluşii pe care îi aştepta cuplul.

Primul indiciu cu privire la sexul gemenilor l-a dat nimeni altul decât fostul preşedinte Barack Obama, un apropiat al lui Jay Z.

"Jay şi cu mine suntem înnebuniţi după fiicele noastre. Deşi el o să mă întreacă atunci când se vor naşte gemenii. Şi, trebuie să recunoaştem, amândoi avem neveste care sunt mult mai populare decât noi", a spus Barack Obama.

Cântăreaţa s-a căsătorit cu Jay Z în 2008, iar în 2012, a născut-o pe Blue Ivy.

Beyonce Knowles are la activ 5 albume solo, care s-au vândut în peste 100 de milioane de copii în întreaga lume. De-a lungul carierei, artista a câştigat numeroase premii, inclusiv 22 de trofee Grammy.