“Războiul” dintre chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea continuă luni seara, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Chefi la cuțite”, la Antena 1.

Cea de-a treia confruntare pe echipe a sezonului şapte, va aduce cele trei echipe față în față cu o probă de gătit în care tensiunea, emoțiile și criza de timp își vor spune cuvântul.

Articolul continua dupa recomandari

Presiunea concursului va aduce conflicte la fiecare banc de lucru, iar nervii celor trei chefi vor fi întinși la maximum, fiind la un singur pas să își piardă cumpătul.

„Suntem înainte de cel de-al treilea battle şi sunt nu negru, ci în cea mai întunecată nuanţă de negru posibilă! Am două probe pierdute, doi oameni plecaţi şi ai mei nu se regăsesc deloc. Şi asta pentru că nu se pliază unul pe celălalt, nu au spiritul de echipă bine definit şi impregnat în creier!”, se va dezlănţui chef Scărlătescu, cel care ulterior va mai completa: „Îmi doresc ca după două duşuri foarte reci, să le intre ceva în cap şi măcar să înţeleagă ce le spun, pentru că până acum au făcut doar ce au vrut ei!”.

De cealaltă parte, chef Dumitrescu se declară foarte mulţumit de alegerile făcute în bootcamp: „Mi-a plăcut cum s-a mişcat echipa, au fost foarte activi, uniţi, au vorbit foarte mult între ei! A fost o atmosferă plăcută şi aş vrea să repetăm asta!”, în vreme ce chef Bontea a decis să îşi motiveze puţin echipa: „Am pierdut o probă, vreau să gătiţi cum trebuie, vreau să vă asumaţi ce gătiţi!”, completând: „Am pretenţii de la ei, pentru că majoritatea sunt de meserie!”.

Cum se vor descurca aceștia în fața unei noi provocări și ce bucătari vor ceda în fața presiunii unei competiții ce devine mai grea cu fiecare etapă, telespectatorii Antena 1 vor vedea luni seara, de la 20:00, într-o nouă ediție Chefi la cuțite, la Antena 1.