Cel de-al 14-lea sezon al show-ului "Te Cunosc de Undeva" se apropie cu paşi repezi. 12 concurenţi se vor întrece în talent şi în măiestria transformărilor pentru a câştiga simpatia juriului şi a publicului. În plus, acest sezon marchează o premieră. 

Se întâmpla în 2013, atunci când un personaj cu rochie neagră capta atenţia publicului din toată Europa. Nu doar prin ţinuta neobişnuită pentru un bărbat, ci şi prin vocea cel puţin la fel de surprinzătoare.

Articolul continua dupa recomandari

Cezar Ouatu a fost singurul contratenor al acelei ediţii de Eurovision. Şi printre singurii cântăreţi de operă care au avut curajul să participe la un astfel de concurs.

Iar Cezar ştie bine asta. De la şapte ani a desluşit tainele pianului. Cât despre vocea specială, a descoperit-o din pură întâmplare, la final de liceu, când, în timpul orelor de canto, şi-a dat seama că atinge note care par imposibile pentru alţii.

A studiat la Conservatorul din Milano, iar mai apoi a încântat publicul de pe scenele operelor prestigioase, precum cele din Barcelona, Lausanne sau Potsdam.

O performanţă născută. dintr-un pariu pierdut. Anul trecut, Cezar Ouatu a ajuns şi în Marea Britanie, pe scena X Factor. A cântat în faţa temutului Simon Cowell, dar şi a lui Robbie Williams.

Cezar are însă succes şi în România. La Operă, şi pe micile ecrane.

A câştigat al 7-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva şi a demonstrat că este un maestru al transformărilor. A cântat şi alături de mama lui, dar a interpretat şi melodii într-un registru total diferit faţă de cel cu care ne-a obişnuit.

Acum, Cezar revine în forţă la Te cunosc de undeva, pentru a 4-a oară. Nu singur, ci în echipă cu Şerban Copoţ.