Apple Music a făcut un top cu cei mai ascultaţi artişti în 2019. Pe această platformă sunt înregistrate 60 milioane de persoane, ceea ce o plasează în top a doua ca număr de utilizatori după Spotify. Vedeţi şi care a fost cel mai căutat artist pe platfroma Shazam, care identifică melodiile.

Revelaţia acestui an, adolescenta Billie Eilish, a fost cel mai ascultat artist pe platforma de muzică Apple. Şi nu doar o singură melodie, ci întregul album ""When We Fall Asleep, Where Do We Go?" a fost ascultat de milioane de oameni şi a dominat topul.

Articolul continua dupa recomandari

Nici bine nu şi-a făcut intrarea în peisajul muzical că Billie Eilish a şi primit patru nominalizări la premiile Grammy din ianuarie. Mai mult, melodia Bad Guy a fost cea mai căutată piesă pe platforma Shazam.

Dacă vorbim despre o singură melodie, cea mai ascultată anul acesta, nu o să vă surprindem dacă spunem "Old Town Road".

Melodia rapperului Lil Nas X şi a lui Billy Ray Cyrus, tatăl lui Miley Cyrus, a devenit virală la scurt timp după ce a fost lansată, în aprilie. Lil Nas X este şi el un artist recent intrat în piaţă ca independent.

Iată că la câteva luni de când s-a lansat, a reuşit un succes inimaginabil pentru mulţi: piesa lui a dominat topul Billboard timp de 19 săptămâni şi, odată cu ea, a apărut şi genul muzical country rap.

Ariana Grande şi Post Malone apar deasemenea în topul Apple. "Thank u, next" sau '7 rings" sunt două dintre cele mai ascultate piese ale Arianei.

Iar "Sunflower", care face parte şi din linia melodia melodică a animaţiei "Spider Man: Into the Spiderverse" i-a asigurat lui Post Malone un loc în clasamentul Apple.

Nu încheiem fără să vorbim şi despre raggaeton. J Balvin a fost cel mai căutat artist pe Shazam. El a contribuit la hit-uri precum "I Like It," "Say My Name" şi "China".