Frumusețea se spune că este în ochii privitorului, dar acest lucru nu a împiedicat niciodată ființele umane să măsoare această calitate, aparent subiectivă, prin concursuri de frumusețe adesea lipsite de sens.

Astfel, când Thylane Blondeau a primit onoarea dubioasă de "cea mai frumoasă fetiţă din lume" la vârsta fragedă de șase ani, mulți au fost sceptici în privința modului în care adulții puteau să jduece în mod etic şi să stabilească faptul că un copil atât de mic poate primi un premiu atât de mare.

Articolul continua dupa recomandari

Acum însă, în vârstă de 17 ani, tânăra a intrat din nou în topul celor mai frumoase 100 de chipuri ale anului 2018, fiind pe locul întâi într-un top realizat de TC Candler.

Vezi 6 imagini în Galerie

Thylane, fiica fostului fotbalist Patrick Blondeau, a mulţumit cu entuziasm pe Instagram după ce a primit premiul, împărtășind vestea cu cei peste 2,6 de milioane de fani care o urmăresc pe reţeaua de socializare.

„Nu îmi vine să cred, mulţumesc atât de mult tuturor celor care au votat. Nu am crezut că voi fi din nou numărul 1! Sunt recunoscătoare pentru tot” a scris modelul francez într-un mesaj publicat pe Instagram.

Potrivit canalului YouTube popular al lui TC Candler, lista este "considerată pe scară largă ca fiind cea mai recunoscută și prestigioasă listă de acest fel":

„Spre deosebire de majoritatea celorlalte clasamente anuale de frumusete, lista cu 100 de chipuri cele mai frumoase nu este un concurs de popularitate si nu este cu siguranţă specifică unei ţări. Nu este vorba despre cea mai tare sau celebră persoană. Mai degrabă, lista încearcă să informeze și să extindă opinia publică, în loc să o reflecte.

Lista prezintă chipuri frumoase pe care persoanele din alte ţări nu le-ar observa altfel. Criticii independenți caută îndelung, ascultând numeroasele sugestii transmise de public în ultimele decenii, și apoi creează o listă reprezentativă a idealului modern al frumuseții mondiale.

Este doar unul dintre criteriile perfecțiunii estetice. Grație, eleganță, originalitate, îndrăzneală, pasiune, clasa, poezie, bucurie, promisiune, speranță ... toate sunt întrupate într-un chip frumos.”

TC Chandler se mândresc cu diversitatea listei, reprezentând aproape 40 de țări. Acest lucru este de așteptat să se extindă pe măsură ce interesul public continuă să crească.

Vezi 6 imagini în Galerie

Cum arată Thylane Blondeau acum

La 17 ani, Thylane a avut deja o carieră lungă, uneori controversată, ca model. A apărut pe podium purtând Jean Paul Gaultier când avea patru ani, iar doi ani mai târziu a apărut pe coperta lui Vogue Enfants.

La zece ani, ea a fost catalogată drept cel mai tânăr model care a fost prezent pentru Vogue Paris și chiar a lansat recent gama ei de îmbrăcăminte, Heaven May, potrivit Unilad.

Vezi 6 imagini în Galerie