Cătălin Botezatu nu vrea să audă de însurătoare, dar îi place să păşească în faţa altarului în calitate de naş. Astăzi, pentru a şasea oară, designerul a botezat un bebeluş. Un moroşan, căruia i-a pus numele Ayan. Pentru că cel mic nu se oprea din plâns, Cătălin a încercat tot timpul să-l împace.

A fost unul din puţinele momente în care Cătălin Botezatu n-a fost nevoit să-l înveselească pe proaspătul creştin. 

Articolul continua dupa recomandari

În rest, Ayan l-a supus pe designer unui adevărat test de rezistenţă. Norocosul este fiul celui mai bun prieten al său din Târgu Mureş. 

Cătălin Botezatu: "Stiam dinainte de a se naste ca voi fi nasul lui. Ayan, eu i-am dat şi numele. Ce poate fi mai înălţător şi mai frumos decât să botezi un suflet atât de sensibil şi de neprihănit."

Parteneră i-a fost o bună prietenă. Pentru că are deja experienţă în botezuri, Botezatu a ajutat-o la fiecare pas. Să dea jos costumul de moroşan şi apoi să-l îmbrace pe copil cu cel făcut de el.

Cătălin Botezatu: "Pentru că mama vine din Maramureş, este superbă ideea de a veni intr un costum de moroşan, de oaş, iar celalalte hainute cu care pleacă din biserică au fost făcute de noi la fabrică, tot handmade."

Botezatu nu e sigur dacă vrea ca micul fin să fie tot model. Dar tatăl său este hotărât.