Un tânăr din Zambia este marele câştigător al sezonului 7 iUmor. Adoptat de România, a cucerit publicul cu aventurile sale pe plaiuri mioritice. Iar finala de vineri seară a fost şi ea câştigătoare a celor mai mari audienţe. Aproape două milioane de români au urmărit în minutul de aur emisiunea.

Pentru Mukinka Chibanga, originea sa africană e sursă inepuizabilă de umor. Singurul concurent de culoare a povestit deschis cum e privit în ţara noastră.

Articolul continua dupa recomandari

Mukinka Chibanga: M-am insurat cu o romanca si problema cu ea e ca uita ca sunt negru. Și, cand suntem la mare, imi spune hai sa ne bronzăm putin. Poate tu!

Cheloo: Eu sunt socat de cat umor are acest baiat!

Când România l-a adoptat, a adoptat şi el rapid hazul românesc.

Mukinka Chibanga: Soţia mea şi mătuşa vorbesc. Ştiţi, dialog tipic feminin românesc. Taca-taca, taca-taca, nu-mi vine sa cred, nenorocitule.

Iar publicul de acasă a avut aceeaşi părere. Voturile telespectatorilor au fost cele care l-au trimis acasă pe Mukinka Chibanga cu premiul de 20.000 de euro.

Mai mult, numerele din finala sezonului 7 iUmor au fost preferate de peste 1.8 milioane de telespectatori, în minutul de aur. Emisiunea a fost lider detaşat de audienţă, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregii ţări.

Mukinka Chibanga: Nu îmi vine să cred că asta s-a întâmplat! Vreau să mulțumesc românilor pentru asta! Mulțumesc!

Mihai Bendeac i-a şi prevăzut lui Mukinka un viitor fantastic. La fel şi Delia, care a recunoscut că, după performanţa din finală, nu îl va uita prea curând.