Fanii Selenei Gomez îi pot cumpăra casa, pentru trei milioane de dolari. Proprietatea, aflată în Texas, are o piscină cu apă sărată şi un teren de tenis. Şi Britney Spears şi-a vândut locuinţa, în care şi-a crescut cei doi fii.

Culoare - este cuvântul care descrie cel mai bine fabuloasa casă a designerului Tommy Hilfiger. Proprietatea, aflată în Miami, pe malul oceanului, a fost decorată chiar de el. 

Articolul continua dupa recomandari

Peste 17 milioane de dolari a costat vila cu şapte dormitoare şi nu mai puţin de zece băi. Acum, designerul o vinde cu un preţ de 27 de milioane. Hilfiger recunoaşte totuşi că stilul cu accente disco nu se potriveşte oricui. 

Pe coasta cealaltă a Americii, în California, se află şi fosta casă a cântăreţei Britney Spears. O reşedinţă în stil spaniol, pe care artista a vândut-o recent cu peste 7 milioane de dolari - mai mult decât preţul cu care a cumpărat-o. 

Vila cu piscină, înconjurată de dealuri însorite, a fost locuită de Britney timp de cinci ani. Cântăreaţa a împărţit cu cei doi fii ai săi cele cinci dormitoare, şapte băi, două birouri, un cinematograf şi o sală de jocuri. Noul proprietar este, deocamdată, secret. 

Şi Selena Gomez îşi vinde locuinţa, o casă ca în poveşti, în Texas, întinsă pe aproape o mie de metri pătraţi. În curte are o piscină cu apă sărată, un teren de tenis şi unul de baschet. Iar în interior, cântăreaţa şi-a amenjat o sală de jocuri şi trei şeminee. 

Artista şi-a petrecut numai un an în vila extravagantă. Acum, o puteţi cumpăra... pentru 3 milioane de dolari.