Povestea Julietei a fost rescrisă în această seară la Verona, acolo unde a fost lansat cel mai nou calendar Pirelli. Emma Watson şi Kristen Stewart se numără printre vedetele care dau viaţă personajului creat de William Shakespeare.

La lansarea-eveniment a participat şi Andreea Berecleanu, care a stat de vorbă cu Paolo Roversi, fotograful ales pentru pictorialul din acest an, dar şi cu Whoopi Goldberg, actriţa de Oscar care a prezentat gala.

Articolul continua dupa recomandari

Într-un decor care ne trimite în epoca renascentistă, celebrul fotograf italian Paolo Roversi o redescoperă pe Julieta în actriţele momentului. Kristen Stewart şi Emma Watson sunt doar două dintre vedetele care au acceptat provocarea Pirelli în acest an.

Paolo Roversi, fotograf de modă - A fost ceva diferit faţă de munca mea de zi cu zi, care este mai mult despre modă, despre aspecte ale frumuseţii. Aici, însă, am căutat ceva mai profund, ceva mai intens

Şedinţele foto au fost realizate în luna mai în oraşele iubirii - Paris şi Verona. În această seară, într-o gală selectă în oraşul lui Romeo şi al Julietei, fotografiile au fost dezvăluite publicului.

Andreea Berecleanu şi Whoopi Goldberg la lansarea calendarului PirelliVezi 2 imagini în Galerie

Andreea Berecleanu, în culisele evenimentului

Whoopi Goldberg, actriţă - Eu prezint acest calendar, unde Paolo a făcut nişte poze wow! Sunt superbe şi reprezintă ideea că nu există doar o singură Julietă, ci sute de milioane şi asta este un lucru extraordinar.

Yara Shahidi, actriţă - Să fiu parte a acestui proiect a fost aşa de distractiv, pentru că a fost ceva diferit faţă de tot ceea ce am făcut eu până acum.

Pictorialul cuprinde două scenarii. În primul, vedetele sunt fotografiate când intră pe platou, fără machiaj sau costume, apoi fiecare îmbracă o ţinută extravagantă.

Andreea Berecleanu - Teatrul Filmarmonico din Verona şi Paolo Roversi, fotograful calendarului Pirelli 2020. El şi-a imaginat că în fiecare femeie este o Julietă. Povestea ei continuă în 2020 cu o serie de fotografii emoţionante şi o noutate pentru acest an. Paolo Roversi a făcut un film de 18 minute prin care a făcut un casting pentru alegerea personajelor, a caracterelor Julietei.

Paolo Roversi, fotograf de modă - Julieta este un simbol al dragostei. Pentru mine, Romeo şi Julieta este cea mai frumoasă poveste de dragoste care a fost scrisă.

Marco Tronchetti, CEO Pirelli - Pirelli nu înseamnă doar tehnologie, înseamnă şi un vis, ceva care te face fericit. Suntem ca o călătorie. Vrem ca oamenii să perceapă Pirelli ca un brand care este alături de tine într-o călătorie.

Calendarul Pirelli a fost lansat prima dată în 1964 şi este unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului. De-a lungul timpului, în paginile publicaţiei care numără peste 130 de pagini au apărut Heidi Klum, Cindy Crawford, Kate Moss sau Naomi Campbell.