Frumuseţea cu bisturiul se ţine pentru multe din reprezentantele sexului frumos. Există însă şi excepţii, câteodată nici bărbaţii nu se sperie de o intervenţie chirurgicală, când vine vorba să arate cât mai bine. Unul dintre ei întrece însă orice imaginaţie. Este brazilian, are 35 de ani şi a suferit peste 60 de operaţii estetice! Totul pentru a semăna cât mai mult cu idolul sau: Ken, iubitul lui Barbie.

Faceţi cunoștință cu faimosul Ken! Celebra păpușă, soțul lui Barbie, a prins viață. Un brazilian îndrăgostit de imaginea acestuia a uitat de câte ori a trecut pragul chirurgului estetician. Şi spune că s-a transformat din toate punctele de vedere.

Articolul continua dupa recomandari

"Odată ce am început să mă operez, am devenit o persoană mai bună" - Rodrigo Alves​

Rodrigo Alves se declară mulțumit de rezultatul celor peste 60 de operații, care l-au costat cam 500.000 de lire sterline.

"Am trei rinoplastii, am botox permanent în obraji şi în bărbie, pentru a arăta mai ascuţită. Am implant de silicon în piept. Mi-am făcut patru liposucţii. Am un abdomen perfect, cu şase pacheţele" - Rodrigo Alves

Rodrigo spune că a decis să treacă prin atâtea intervenţii chirurgicale ca să-şi depăşească frustrările pe care le-a adunat în copilărie. Când era mic, mărturiseşte el, copiii îşi băteau joc de el pentru că era gras, avea nasul mare și pieptul precum o fată, iar acest lucru l-a marcat pe viață. Primul pas a fost de ajuns, apoi a devenit dependent de operațiile estetice.

Rodrigo a ajuns cunoscut în toată lumea şi își câştigă existenţa din imaginea pe care și-a creat-o.