Cătălin Botezatu a petrecut un weekend pe cinste la Festivalul Untold! Designerul s-a declarat impresionat de reuşita evenimentului şi de organizarea care, spune Bote, întrece detaliile altor evenimente de acest gen, oriunde în lume. Iar în semn de mulţumire pentru distracţia avută la Cluj, designerul a ţinut să le ofere câteva cadouri marilor DJ care au urcat pe scena de la Untold.

Şi ce le putea oferi altceva decât propriile creaţii de modă? În imaginile din galeria foto de mai sus, Bote este surprins cu zâmbetul până la urechi, oferindu-le artiştilor cadouri din linia sa de ţinute de club! Este vorba de creaţii lansate anul acesta, chiar la cererea unor DJ. E drept, nu atât de mari precum Tiesto sau Martin Garrix. Acum însă, Bote şi-a împlinit un vis şi le-a oferit creaţiile sale marilor nume ale muzicii electronice şi ale petrecerilor de zile întregi.

Articolul continua dupa recomandari

“Eu am o linie de clubbing pe care am creat-o și am lansat-o anul acesta pe piață, este o linie făcută tot la cererea DJ-ilor. Câțiva DJi internaționali cu care am colaborat mi-au cerut să le fac o linie vestimentară de clubbing. Și i-am oferit lui Tiesto un model din această linie și voi face acest lucru în următoarele luni cu toți DJi mari ai lumii, voi încerca să le trimit tuturor câte un produs marca Cătălin Botezatu”, a declarat Cătălin Botezatu pentru eclujeanu.ro