Noul film "Bond 25" promite o schimbare radicală! James Bond va fi înlocuit în rolul de Agent 007 de o femeie de culoare. Este vorba de actriţa Lashana Lynch care va avea juca rolul celui mai cunoscut agent secret.

Al 25-lea film marca Bond începe în Jamaica, ţara în care agentul secret s-a retras. Este chemat din nou în misiune pentru a se lupta cu un răufăcător, însă titlul de agent 007 nu îi mai aparţine lui James Bond.

Articolul continua dupa recomandari

De data aceasta, numele de cod care l-a făcut celebru îi revine pentru prima oară, unei femei. Personajul care face istorie în franciza Bond este interpretat de actriţa de culoare, Lashana Lynch.

Lashana Lynch: Dumnezeule! Cred că au pus toate personajele interesante într-un singur film.

Actriţa britanică, în vârstă de 31 de ani, este deja cunoscută pentru rolul din filmul Captain Marvel, în care a jucat rolul unui pilot de luptă.

Lashana Lynch: Doar prin simplul fapt că pot juca rolul unui pilot de luptă este uimitor. Simt că reprezint un om puternic şi este o experienţă unică în viaţă.

Au apărut şi zvonuri conform cărora James Bond va încerca să o seducă pe viitoarea agentă 007, însă ea va rezista avansurilor sale.

Fanii francizei mai au, însă, de aşteptat până când filmul "Bond 25" va fi proiectat în cinematografe. Pelicula va avea premiera în România în luna februarie a anului viitor.