Bogdan Olaru, tânărul care a ajuns viral pe rețelele de socializare după ce s-a lăudat la Observator că e milionar în fața unui club de fițe de Mamaia, este fiul patronului firmei Pietricia SRL din Galați.

Tatăl lui Bogdan Olaru, Gică Olaru este un cunoscut afacerist din Galați care se ocupă cu materiale de construcții.

Articolul continua dupa recomandari

Totuși, profitul 'imperiului' lui Olaru este departe de a fi atât de mare pe cât a pretins beizadeaua din Galați.

În minivacanța de 1 mai, Bogdan Olaru (25 de ani) a declarat pentru reporterii Observator că este milionar și că pentru el 100 de euro nu înseamnă nimic.

Mai mult, el a ținut să le transmită părinților săi un mesaj: "Anul trecut au făcut zece milioane de euro profit. Anul ăsta, să facă doișpe milioane".

Studii în Elveția, scandal în Mamaia

După ce a studiat în Elveția la College du Leman - International School - Geneva, Bogdan Olaru și-a desăvârșit studiile la Universitatea Româno-Ameriană din București.

Nu este pentru prima dată când beizadeaua din Galați apare în fața camerelor de filmat în zona cluburilor de fițe din nordul stațiunii Mamaia.

În vara anului 2015, Bogdan Olaru a sărit la bătaie la o echipă de jurnaliști care filma un accident provocat de prietenul lui Olaru, Alexandru Domnițeanu.

La acea vreme, Olaru se recomanda drept fiul unui șef din cadrul ANAF Galați și chiar a încercat să îi lovească pe jurnaliști.

Revenind la tânărul de bani gata din Galați, datele oficiale ale Registrului Comerțului arată că el a mințit cam de... 30 de ori.

Astfel, firma familiei sale a realizat, potrivit actelor oficiale, un profit de 395.000 de euro în 2016.

După ce clipul video în care se laudă cu averea familiei sale a devenit viral pe Facebook, Bogdan Olaru a decis să își închidă contul de pe rețeaua de socializare.