Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au bucurat de prima vacanţă în doi de când au devenit părinţi. Cinci zile au petrecut fără restricţii la Londra, departe de fetiţa lor. Cei doi au făcut Revelionul alături de prietenii stabiliţi în capitala Marii Britanii. Întoarsă acasă, Bianca s-a privit în oglindă şi a decretat starea de urgenţă. S-a pus pe slăbit ca să arate bine la botezul Sofiei-.

După trei luni în care nu s-au dezlipit nicio clipă de micuţa Natalia Sofia, Bianca şi Victor au simţit nevoia să se relaxeze în doi. 

Articolul continua dupa recomandari

Au avut cinci zile în care şi-au adus aminte de începutul poveştii lor de iubire. Şi-au făcut cadouri şi au luat masa în localuri unde o cină costă şi câteva sute de lire. 

"În afară de shopping şi câteva bunătăţi nu pot să spun că am făcut mare lucru, este un oraş foarte frumos, dar extrem de aglomerat şi extrem de scump.", povesteşte entuziasmată Bianca.

A ţinut tot timpul legătura cu mama ei, rămasă pe post de bonă pentru mezina familiei.  

I se umezesc ochii de fiecare dată când vorbeşte despre ea. Motiv pentru care îi pune la punct cea mai mare petrecere. 

"Voi face un botez cu tematică, Cinderella, vom avea personajele din celebrul personaj, caleaşcă cu flori, dovleacul renumit, şoriceii şi voi avea costumaţia Cenusăresei Sofia. Vom fi îmbrăcate la fel.", anunţă diva marea petrecere de botez.

Iar ţinutele vor fi create chiar de ea. Este momentul pe care Bianca l-a aşteptat de când a început afacerea cu rochii. Vrea să fie sigură că o să strălucească la botez, aşa că s-a pus pe slăbit. 

E abonata aparatelor care topesc grăsimile. În plus, face sport şi are grijă ce mănâncă. 

Recunoaşte că a avut perioade în tinereţe când se înfometa şi slăbea, dar susţine că a renunţat la obicei.

Meseria de mamă îi consumă şi ea multe calorii. Iar când nu e acasă, se antrenează cu Bella. Căţeluşa e nelipsită din geanta Biancăi.