Audiţiile noului sezon X Factor au început! Cu o surpriză pentru concurenţi: showul va avea prezentatori noi. Mihai Bendeac şi colegul lui din Băieţi de Oraş, Vlad Drăgulin, sunt cei care îi vor întâmpina pe participanţi în culise. Juriul rămâne la fel şi caută deja câştigătorul sezonului 8.

Este a treia zi de audiţii la X Factor, în care concurenţii au fost încurajaţi, în culise, de noii prezentatori. Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin vor fi cei care îi vor întâmpina înainte să intre pe scenă.

Articolul continua dupa recomandari

"Sunt oameni cu care trebuie să stai puţin mai mult ca să intre în starea respectivă. Consider că scopul pe care mi l-am propus a fost atins. Pentru mine, marea lor majoritate au fost foarte buni", spune Mihai Bendeac.

"Cumva toţi m-au impresionat. Eu petrec mult timp cu ei. Au un numitor comun, se vede o speranţă în privirea lor, se vede că se pregătesc pentru un moment mare", declară Vlad Drăgulin.

Pentru un moment mare se pregătesc şi juraţii. Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carla s Dreams vor să aleagă cei mai talentaţi concurenţi alături de care să câştige finala sezonului 8.

"Sunt foarte curioasă de aceste noi generaţii care vin. Sunt copii care până acum nu au putut să se înscrie din cauza vârstei", mărturiseşte Delia.

Audiţiile au început acum două zile, la Palatul Copiilor, şi vor continua până pe 24 iulie.