La doar cinci ani, în 2006, Thylane Blondeau a fost desemnată “cea mai frumoasă fetiţă din lume”, după ce cucerise deja lumea modei încă de la vârsta de patru ani, când a urcat pe podium pentru celebrul designer Jean Paul Gaultier. La rândul ei, Kristina Pimenova a fost numită "cea mai frumoasă fată din lume" la 8 ani, primind ulterior şi titulatura de cel mai tânăr supermodel din lume.

Povestea celor două fete este asemănătoare, amândouă declanşând de-a lungul timpului numeroase controverse ca urmare a apariţiilor în diverse publicaţii sau a pozelor postate pe reţelele de socializare.

Articolul continua dupa recomandari

Thylane Blondeau

Thylane Blondeau s-a născut pe 5 aprilie 2001, fiind fiica fotbalistului Patrick Blondeau şi a fotografei Veronika Loubry.

Şi-a început cariera de model încă de la patru ani, când a fost descoperită pe stradă chiar de designerul Jean Paul Gaultier, potrivit paginii oficiale a acesteia.

Vezi 10 imagini în Galerie

Supranumită "viitoarea Kate Moss", fetiţa a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internationale.

La vârsta de 10 ani, Thylane Blondeau a fost protagonista unui scandal, după ce a apărut pe coperta revistei Vogue, declanşând o adevarată dezbatere internatională: e normal pentru un copil să fie sexualizat într-un asemenea mod şi să interpreteze un rol de adult?

Vezi 10 imagini în Galerie

La 3 ani de la scandalul care a adus critici dure revistei Vogue, Thylane Blondeau a apărut pe coperta altei reviste franceze – Jalouse, însă apariţiile ei pe paginile diverselor reviste nu este vazuta cu ochi buni nici de parintii din Franta. "Este prea mica, acesta e un job de adult. E imposibil sa apari asa" sau "Parintii o manipuleaza si profita de pe urma ei" sunt cateva dintre comentariile de pe retelele de socializare.

Vezi 10 imagini în Galerie

Acum, la vârsta de 15 ani, Thylane Blondeau are mii de fani pe Instagram şi a semnat recent pentru agenţia IMG Worldwide, fiind, totodată, şi ambasadoarea L`Oreal Paris.

În 2015, tânăra a debutat şi în cinematrografie, ea jucând un rol în filmul “Belle et Sebastien, l’aventure continue, care a fost prezentat şi la Cannes.

Kristina Pimenova

O poveste similară are şi Kristina Pimenova, care la vârsta de 8 ani, în 2014, a primit titlul de "cea mai frumoasă fată din lume" din partea revistei "Women Daily Magazine". Ea era deja considerată cel mai tânăr supermodel din lume, după ce şi-a început cariera la doar trei ani.

Vezi 10 imagini în Galerie

Născută în Moscova, în 2005, Kristina Pimenova şi-a câştigat repede un renume în lumea modei, după ce a prezentat colecţii aparţinând unor case de modă precum Armani, Benetton, Fendi sau Roberto Cavalli.

A apărut pe coperta revistei Vogue Bambini, iar conturile sale de pe Facebook sau Instagram sunt urmărite de milioane de oameni.

Vezi 10 imagini în Galerie

La fel ca în cazul lui Thylane Blondeau, mama Kristinei, Glikeriya Shirokova, un fost fotomodel rus, a fost acuzată că îşi exploatează copilul sau că fotografiile publicate cu Kristina sunt de "natură sexuală". Multe dintre comentariile apărute la fotografiile postate fac referire la "picioarele lungi" ale fetiţei sau la alte părţi ale corpului şi chiar au existat cereri în căsătorie, deşi vorbim despre un copil.

Vezi 10 imagini în Galerie

“Părinţii ca tine sunt motivul pentru care fetele au probleme atunci când cresc mari... de asemenea sunt atât de mulţi oameni care se uită la aceste fotografii din motive sexuale”, este unul dintre comentariile apărute pe contul fetei.

Ca răspuns la aceste critici, Glikeriya Shirokova a declarat pentru MailOnline: “Trebuie să gândeşti ca un pedofil ca să vezi ceva sexual în aceste poze, deci este momentul să mergi la doctor. Nu accept aceste acuzaţii".

În februarie 2016, la doar zece ani, Kristina Pimenova şi-a început oficial cariera de model, semnând un contract de modelling foarte avantajos cu o agentie celebră din SUA - LA Models, dar şi cu New York Model Management.

Vezi 10 imagini în Galerie

"Să ai notorietate în modelling la zece ani nu este puţin", afirmă într-un comunicat Heinz Holba, proprietar al agenţiilor. "Suntem nerăbdători să avem o relaţie de lungă durată cu acest mic top model", adaugă el.

Odata cu semnarea acestor contracte, familia fetiţei s-a mutat în Los Angeles.