Actorul Brad Pitt a avut o apariţie neaşteptată la gala premiilor Golden Globes care a avut loc, duminică noapte, la Los Angeles, şi a avut parte de o primire emoţionantă.

Starul hollywoodian a fost întâmpinat cu aplauze călduroase de cei prezenţi în sală, în semn de sprijin pentru perioada dificilă prin care acesta a trecut în ultimele luni ale anului 2016.

Articolul continua dupa recomandari

Actorul, vizibil emoţionat de moment, a prezentat unul dintre filmele premiate ale galei - "Moonlight", deşi iniţial el nu se afla pe lista starurilor ce urmau să urce pe scena de la Los Angeles.

În septembrie 2016, Brad Pitt s-a despărţit de Angelina Jolie, cu care a alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

După o presupă dispută violentă între Brad Pitt şi fiul cel mare al cuplului, Maddox, la bordul unui avion privat, Angelina Jolie a depus în instanţă, în septembrie, actele oficiale prin care a cerut divorţul de Brad Pitt.

Cei doi actori au luptat în instanţă pentru custodia celor şase copii ai lor - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne, ei ajungând recent la o înţelegere.

Totodată, Brad Pitt a fost exonerat de acuzaţia de abuzuri comise asupra minorilor, după anchete desfăşurate timp de câteva săptămâni de poliţie şi FBI.