Anul 2019 a început cu succes pentru designerii români. La cel mai mare târg din Dubai, creatiile românesti au fost în centrul atentiei. De la rochii de seară sau de zi si până la bijuterii lucrate manual, toate au arătat încă o dată că talentul românilor nu are limite.

Hainele create de designerii români au devenit în ultimul timp piese de rezistenţă în Emiratele Arabe Unite. La cel mai mare târg de profil din Dubai, ia românească a atras toate privirile şeicelor.

Articolul continua dupa recomandari

Cristina Chiriac - designer: Suntem 12 la număr, ghidaţi de Federaţia Română de Design şi pot să vă spun că suntem foarte mândri. Avem foarte mulţi designeri care sunt talentaţi şi care sunt apreciaţi inclusiv peste hotare

Creaţiile expuse de Clara Rotescu, Kiki Dumitrescu sau Andreea Dogaru au fost îndelung admirate în Dubai. La fel și bijuteriile din pietre prețioase create de românul Ovidiu Nemeș.

Ovidiu Nemeş, bijutier: Pentru noi este al treilea eveniment internaţional la care participăm. Suntem foarte bucuroşi, suntem fericiţi pentru că suntem alături de marii designeri români

În Emiratele Arabe Unite, românii sunt deja celebri pentru talentul lor.

An de an, designerii români cuceresc marile podiumuri ale lumii cu piese originale. Următorul eveniment la care vor participa este Săptămâna Modei de la Paris.