Andreea Bălan a trecut cu bine prin cea mai grea încercare din viaţa ei. Artista a împărtăşit cu fanii experienţa cumplită prin care a trecut: inima i s-a oprit în timpul operaţiei de cezariană. Înainte de a se externa, Andreea Bălan a povestit cum a trecut pe lângă moarte. Spune că doar un miracol a făcut ca ea şi fiica ei să fie acum tefere, iar episodul i-a schimbat complet viaţa.

Imediat ce mi s-a pus la obrăjor și am pupat-o, imediat dupa aceea, am intrat în stop cardio-respirator! De ce? Pentru că am făcut embolie amniotică! - Andreea Bălan

Articolul continua dupa recomandari

A fost ultimul moment pe care Andreea Bălan şi-l aminteşte, după ce a născut-o pe Clara Maria. Au urmat pentru ea două zile în care s-a luptat să supravieţuiescă.

Prognostic: mortalitate maternă între 61 și 86%. Secheleritate neurologică 85% la supraviețuitor. Adice dace eu sunt acum o supraviețuitoare, ar trebui sa fiu 85%. Momentan nu sunt. Mulțumesc tuturor că am fost salvată! Au luat toate măsurile ca să curețe tot lichidul amniotic, tot ce trebuia în interior, ca sa nu cumva să ajungă mai departe în sânge tot lichidul amniotic că altfel aș fi murit! - Andreea Bălan

La 34 de ani, Andreea Bălan a ales să nască al doilea copil, tot prin cezariană. A făcut toate analizele şi era încrezătoare că totul va decurge bine. Nimic nu anunţa o asemenea complicaţie, care este mai frecventă la naşterea naturală decât la cezariană.

Fericită că a trecut cu bine prin încercare, artista le-a făcut cunoştinţă fanilor cu fiica ei, care a primit nota 10 de la medici.

Fetita mea s-a trezit. Uitați ce păr are ea! E brunetă ca tatăl ei. E mititică cât o palmă. Drăguță de ea - Andreea Bălan

Soţul Andreei a fost lângă ea tot timpul. Nu a părăsit spitalul de luni. Acum, solista şi fetiţa ei au fost externate. Iar George le-a aşteptat în maşina plină cu baloane şi jucării.