Fetele de la Andre, reunite de curând, au lansat noua piesă "Reset la Inima" şi au făcut deja furori în mediul online. Andreea Antonescu şi Andreea Balan au dat şi o super petrecere, la piscină. Colega noastră, Francesa Simionescu, a fost acolo şi a aflat mai multe detalii despre colaborarea celor două. 

17 ani mai târziu, fetele de la Andre au făcut din nou spectacol în faţa unui public care a crescut cu hiturile lor. Andreea Antonescu şi Andreea Bălan au adus nostalgia vremurilor de atunci şi prin aceleaşi mişcări şi ţinute asortate care le-au consacrat.

Articolul continua dupa recomandari

Andreea Antonescu: Pe mine m-au copleşit emoţiile azi-noapte, la trei jumate puneam instastory-uri că nu puteam să dorm, ea îmi răspundea la story uri dimineaţa, că ea a dormit buştean, iar acum, la repetiţii.

Andreea Bălan: Când mă apucă emoţiile, ca să le ascund, încep să fiu o şefă şi încep să dau ordine. Una din fetele mele începe: Andreiuţa, ştim că ai emoţii. Ele mă cunosc, m-au luat în braţe.

Împreună s-au consolat şi acum. S-au relansat înconjurate de familie şi de prieteni.

Şase albume, vândute în peste un milion de exemplare, patru discuri de platină, unul de aur, plus titlul de cea mai bună trupă pentru adolescenţi în 2001. Este succesul răsunător al fetelor de la Andre, de atunci. Şi cel pe care şi-l doresc şi acum, odată cu noul single- Reset la inimă.

Andreea Bălan: E un proiect pus pe picioare în două luni de zile, adică am muncit foarte mult, am avut repetiţii de dimineaţă până seara şi cu bandul şi cu coregrafele, am făcut şi costumele, am făcut şi un super show. Noi cântăm acum pentru generaţia noastră, generaţia care a crescut cu noi şi vrem să oferim o nostalgie aparte acestor oameni care au 30 şi.