Apare de două ori în Cartea Recordurilor, este idolul copiilor şi al adolescenţilor, însă până şi părinţii şi bunicii o îndrăgesc. La cei 21 de ani pe care îi are, Andra Gogan este un fenomen în online.

Nu există platformă pe care să nu o fi cucerit. Ca să vă faceţi o idee cam cu cine avem. de-a face, aflaţi că Andra a strâns pe canalul ei de Youtube o comunitate de peste 800 de mii de oameni, pe Instagram, peste 700 de mii, iar pe TIK TOK, atenţie, peste 3 milioane.

Articolul continua dupa recomandari

Dealtfel, aşa a şi ajuns în Cartea Recordurilor. A susţinut cel mai lung concert live, când era doar un copil - adică de peste trei ore, fără pauză. În plus, a bătut orice record şi la capitolul: Cele mai multe CD-uri lansate de un copil: 16 la număr!

"Eu cred că e foarte important ca familia să fie alături de tine, și să lucrzei în familie, e bine sa lucrezi și cu alți oameni dar familia va fi mereu acolo şi faptul ca ei m au dus peste tot și au avut grija de mine. Nu a fost vorba niciodată de bani. Am început super de jos și faptul ca am luat-o pe pași, pe trepte ne a ajutat să ajungem aici unde suntem."

Nu e doar vlogger, să ştiţi. De mică, a jucat în mai multe producţii de televiziune, a fost voice over pentru diverse desene animate, iar despre muzică, ei bine, vă spunem că dacă ar putea, ar vrea să cânte non-stop.

Menţionează de asemenea că familia a jucat un rol important în dezvoltarea ei, au avut încredere în potenţialul ei şi au susţinut-o în fiecare clipă.

"Părinţii trebuie să le spună copiilor de mici să aibă încredere în ei. „Esti cel mai frumos, ești cea mai deşteaptă” dar cu măsură ca să nu ajungă o persoană arogantă şi cred că trebuie să fie alături de ei, orice dorinţă ar avea, dacă vrea să fie brutar, dacă vrea să fie cântăreţ, trebuie doar să fie acolo implicaţi."

Andra Gogan a transmis şi un mesaj fanilor şi susţinătorilor săi cu care are o relaţie foarte strânsă. 

"Credeţi în tot ce vă doriţi, astăzi începeţi să vă scrieţi o listă de dorinţe şi faceţi în fiecare zi un pas pentru fiecare dorinţă şi o să reuşiţi."

La cei 21 de ani, Andra Gogan a devenit un fenomen în mediul online. Mai multe aflaţi din materialul video de mai sus.