Din această duminică aveţi un nou reality show pe care îl puteţi urmări. Este la colegii de la Antena Stars, însă are în prim plan un invitat cu care am stat de vorbă la noi în platoul Observator.

Anamaria Prodan revine pe micul ecran, aşa cum v-am anunţat, alături de familia ei. Camerele de filmat îi vor urmări non-stop, iar noi vom aparea într-unul dintre episoade!

Articolul continua dupa recomandari

Un inel de 20 de mii de lire sterline, pe care doar 10 femei din lume îl au. Acum îl poartă şi Anamaria Prodan. Este un semn de bun augur, trimis chiar de soţul ei, odată cu lansarea oficială a celei mai noi emisiuni a lor. Un reality show care ne va purta pe mai multe continente.

Anamaria Prodan: Nu am văzut viaţa altfel, sau am văzut-o în primii şapte ani la bunica mea, dar am realizat că sunt altfel decât toată lumea, am venit în Bucureşti şi îmi aduc aminte că la patru ani cântam la Televiziunea Română şi plecam iar la bunica, dar cred că viaţa familiei mele fiind non stop sub reflectoare, cred că e o chestie pe care am moştenit-o genetic, de asta şi nu ştiu cum e altfel.

Aşa că acum camerele de filmat sunt pe urmele ei şi ale familiei ei, 24 de ore din 24. Dar cei doi au. antrenament. Telespectatorii au putut urmări viaţa luxoasă a familiei Reghecampf-Prodan şi anii trecuţi, timp de şase sezoane.

Anamaria Prodan: Fanii noştri sunt obişnuiţi cu noi din reality-urile vechi, viaţa mea, fimată aproape non stop, echipa mea e alături de mine non stop, bineînţeles că sunt momente în care negociez şi nu avem timp să ne organizăm şi să plecăm, dar 90 la sută e viaţa mea zi de zi, secundă de secundă. Având relaţia asta cu presa, când au venit cei din tv şi au făcut propunerea, acum mulţi ani în urmă, când mi s-a explicat de ce am fost eu aleasă şi realeasă acum, când mi s-a explicat da, dar tu eşti unică, familia ta e minunată, ai lăsat ceva în ruma ta, faci performanţă în toate domeniile, ai copii realizaţi pe picioarelor. Cred că ce dăm la televizor trebuie să fie ceva de luat exemplu.

Iar episoadele le vom putea vedea şi noi, din această duminică, de la 19.45, pe Antena Stars.