În primul rând cântăreaţă, mai nou şi actriţă pe marile ecrane. Şi concurent la reality show-uri. Ana Baniciu le-a încercat pe toate. Şi toate i s-au potrivit mănuşă. În urmă cu două luni şi-a făcut debutul în cinematografe, cu filmul românesc regizat de Iura Luncaşu "Faci sau taci!". A întruchipat-o pe Claudia, o luptătoare din cadrul forţelor speciale.

Cu o săptămână înainte de lansare, Ana a lansat piesa cu acelaşi nume, pe care, de altfel, aţi putut-o auzi pe coloana sonoră a comediei.

Articolul continua dupa recomandari

Şi anul trecut a fost la fel de provocator pentru Ana. Nu doar că a participat la reality show-ul "Asia Express", ci l-a şi câştigat. Nu singură. A făcut echipă cu Raluka şi împreună şi-au testat limitele.

În spatele tuturor reuşitelor e muncă multă, spune Ana. Începutul n-a fost deloc uşor, mai ales că mulţi i-au pus succesul pe seama tatălui său.

„Lumea judecă munca mea. Am pus cărămizile carierei mele pe spinarea mea, nu a tatălui meu. Tata e super rușinos și nu s-a dus să vorbească pentru mine. Când eram la început oamenii se legau de numele lui pentru a mă invita undeva. Dacă voiam să ajung undeva, mi se spunea să vin cu tata. I-am explicat și lui că aș vrea să fac o separare. Am cariera mea care e separata de a lui" a spus Ana Baniciu.