Se apropie sezonul marilor gale peste Ocean! American Music Awards 2019 şi-a anunţat artiştii nominalizaţi, iar lista este una plină de nume sonore. Post Malone, Ariana Grande, Taylor Swift sau Drake sunt doar câţiva dintre cei care ar putea pleca acasă cu marele premiu.

Nominalizată la categoria "Cel mai bun artist al anului", Taylor Swift se numără printre favoriţii galei, având mari şanse să adauge încă un trofeu în palmaresul impresionant. Pentru asta, se va lupta cu cu Drake, Ariana Grande, Post Malone şi Halsey. Ariana Grande, de altfel, apare pe lista nominalizaţilor la nu mai puţin de 6 categorii.

Articolul continua dupa recomandari

Post Malonese numără şi el printre artiştii cu cele mai mari şanse să urce pe scenă la gala American Music Awards. Este nominalizat la categoriile Cel mai bun artist al anului, Colaborarea anului, Cel mai bun artist la categoeia masculin, Cea mai bună piesă pop-rock şi Cel mai bun artist de rap-hip hop.

Drake în schimb este nominalizat la 3 categorii. O bătălie strânsă se dă şi la categoria "Cel mai bun artist contemporan", unde apar pe listă Maroon 5, Pink şi Taylor Swift.

Şi, în sfârşit, unul din cele mai aşteptate rezultate este cel de la categoria "Cel mai bun soundtrack". Aici, trofeul ar putea ajunge în mâinile interpreţilor melodiilor "A Star is Born", "Bohemian Rhapsody" sau "Spiderman - Into the Spider-Verse".