Meghan Markle şi Kate Middleton sunt favoritele fotografilor din Regatul Unit, care nu le ratează nicio apariţie! Însă nu ele sunt cele mai frumoase membre ale Familiei Regale. Cea care deţine acest titlu este mult mai puţin cunoscută decât cele două ducese. O chema Amelia, are 22 de ani, este verişoara Prinţilor William şi Harry şi este model.

La 22 de ani, Amalia Windsor are lumea la picioare. Este verişoara celor mai iubiţi prinţi din Regat şi are o carieră impresionantă de fotomodel. Colaborează cu case celebre precum Dolce & Gabbana şi merge la cele mai importante evenimente de modă. De la Londra, Paris până la Milano. Pe podium este adeseori în centrul atenţiei. Dar în viaţa privată este o fată normală care nu acordă prea multă importanţă statutului ei.

Articolul continua dupa recomandari

Nepoată a ducelui de Kent şi verişoară de gradul al treilea cu Prinţul William şi Harry, Lady Amalia este cea de a 37- a moştenitoare a tronului britanic. Cu toate acestea, tânăra de 22 de ani rar îşi face apariţia la evenimentele găzduite de Familia Regală. Motiv pentru care nu ar fi fost invitată nici la nunta anului. Nu a deranjat-o foarte tare. Mai ales că îşi doreşte să cucerească lumea de una singură, nu ca membră a casei regale.