Serialul "Oraşul de Smarald", care debutează în Statele Unite, e o reinterpretare a Vrăjitorului din Oz. Iar Ana e în centrul atenţiei: recenziile criticilor îi laudă talentul şi vorbesc despre premii mari pentru ea. Chiar şi aşa, între filmări şi repetiţii, Ana găseşte timp să facă şi teatru în România.

Misterioasă şi în buza pericolului. Aşa e Ana Ularu în ultima producţie americană "Oraşul de Smarald". Într-un Oz al timpurilor noastre, Ana e în pielea unei vrăjitoare care n-are voie să folosească magia. Şi conduce un... bordel.    

Articolul continua dupa recomandari

După luni întregi de filmări, serialul debutează mâine seară, în Statele Unite. Cu doar câteva zile înaintea premierei, Ana Ularu a fost în centrul recenziilor. Personajul ei, care duce lupta între bine şi rău, a primit numai aprecieri, din partea criticilor. 

A primit rolul în timp ce filma cu Tom Hanks pentru pelicula "Inferno". Reinterpretarea Vrăjitorului din Oz, într-o manieră întunecată, a stârnit interesul producătorilor de la Hollywood. Un singur episod are un buget de 10 milioane de dolari.

De ani de zile, Ana îşi explorează latura întunecată. Dă naştere unor personaje care duc lupte interioare greu de câştigat. Vrăjitoarea din Vest are toate şansele să-i aducă din nou recunoaşterea, peste Ocean. 

Deşi are filmări în străinătate tot timpul anului, găseşte timp şi pentru teatru, în România. A ajuns să joace mai mult în engleză, deşi şi-ar dori mai multe roluri acasă. 

Fiecare rol e un motiv de autodepăşire. Şi e cartea de vizită pentru viitor. După ziua de mâine, când se lansează filmul în America, urmează o nouă premieră.

Două sâmbete la rând, pe 14 şi pe 21 ianuarie, Ana Ularu va urca pe scena teatrului Act. "O intervenţie", în regia lui Radu Iacoban, oferă una dintre puţinele ocazii s-o vedem pe Ana în România.