La doar 25 de ani, Alina Eremia are o carieră de invidiat. Care se întinde deja pe mai mult de un deceniu.

Cu codiţie, în costum popular şi pe alte ritmuri decât cele cu care o auzim astăzi. Alina Eremia avea doar 12 ani când reprezenta România la Eurovision Junior. Piesa Ţurai a adus ţării noastre locul cinci, în clasament.

Articolul continua dupa recomandari

Din 2011 se lansează pe piaţa muzicală, oficial, alături de o trupă. Pentru ca un an mai târziu să pornească pe propriul drum. With or without me este primul ei single.

Şi nu se poate plânge deloc la acest capitol. Căci toate piesele ei ajung la radio. Din 2013, odată cu piesa Tu eşti vara mea, succesul artistei a devenit evident

În doar câteva zile de la lansare, piesa a strâns un milion de vizualizări pe Youtube. Şi cum primii paşi sunt, în general, cei mai grei, de acolo totul s-a legat firesc pentru Alina Eremia. A urmat hitul, În dreapta ta, prima colaborare din cariera ei cu un cântăreţ de rap.

La fel de bine primită a fost şi piesa Poartă-mă, în 2017.

Când nu e pe scenă sau în studio, Alina Eremia este. pe platourile de filmare. Şi este o mare fană a transformărilor dacă ne uităm la emisiunile la care a participat. Te cunosc de undeva sau Scena Misterelor sunt pe listă.

La finalul lunii trecute, Alina Eremia a lansat încă o piesă: Promite-mi.