Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, două dintre cele mai urmărite şi apreciaţe bloggeriţe de fashion, au schimbat pentru câteva luni luxul şi confortul de acasă pentru adrenalina şi încercările unuia dintre cele mai dure reality showuri din România: Asia Express!

Aşa descriu divele Instagramului experienţa din cel mai dur reality show. De la poze glam şi program de înfrumuseţare, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au ajuns să se trezească în zorii zilei, să alerge dintr-un punct în altul şi să lupte non-stop pentru a continua cursa.

Articolul continua dupa recomandari

Efortul fizic la care sunt supuse, zilnic, blogeriţele de fashion are şi avantaje, spun fetele. Alergatul cu rucsacul în spate ţine loc de sală şi astfel cele două blonde sexy îşi menţin siluetele atât de apreciate.

La fel ca şi în sezoanele trecute concurenţii trebuie să îşi asigure singuri hrana, transportul şi cazarea fără să aibă la dispoziţie bani. Cele două prietene au resimţit din plin stresul emoţional pe care îl presupune cursa pe Drumul Comorilor.

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Nico și fiica ei, Adda și soțul ei, Florin Ristei și fratele lui, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.