Cu două luni de pregătiri, planuri şi organizare. Aşa a început aventura Asia Express pentru makeup artistul Alexandru Abagiu şi pentru cel mai bun prieten al său, Radu. Cei doi au petrecut zile întregi alegând ţinutele pe care le vor purta în fiecare zi pe parcursul concursului.

Să fii parte din fenomenul Asia Express înseamnă mai mult decât forţă fizică, anduranţă şi dorinţa de a căştiga. Pentru makeup artistul Alexandru Abagiu şi prietenul său cel mai bun, Radu, a însemnat şi o lungă pregătire a garderobei.

Articolul continua dupa recomandari

Radu Vlăduţ: De cand am aflat ca o sa venim in Asia Express, cu 2 luni inainte de inceperea filmarii, noi am inceput sa ne gandim cam cum o sa ne imbracam, cam ce o sa facem. Stiam ca trebuie sa fie confortabil pt ca aici esti supus la tot felul de chestii, la efort fizic, dar am zis ca nu putem sa mergem asa cu niste tricouri albe simple si atunci am tot inceput sa notam idei pe foaie.

Cei doi buni prieteni au pornit în aventura Asia Express cu ţinute atent studiate, cu mesaje funny sau religioase. În prima parte a cursei din Filipine cei doi au purtat tricouri cu mesaje motivaţionale dar şi tricouri care le aminteau de anuminte momente din viaţa lor.

Alex Abagiu: Am mai avut la inceput niste hoodieuri cu "mercur retrograd" si cu "follow your dreams not your influencer". Foarte tare pt ca intr-adevar vestea ca vom pleca in Asia Express a venit intr-un moment in care mercur era retrograd pt noi.

În ghiozdanele grele cu care aleargă dintr-un loc într-altul cei doi au avut grijă să pună şi tricouri cu favoriţii lor din sezonale precedente ale celui mai dur reality show din România.

Radu: Echipa mea preferata au fost Crudu cu Blochina si l-am intrebat vrei sa porti tricou cu Blochina ca eu sigur il port pe ala cu Crudu si a zis da si atunci am zis bun, hai sa facem si chestia asta.

Alex : Da, clar pt mine Vica a fost highlightul primului sezon pt ca mi s-a parut super smart super atenta la toate detaliile. Mi-a placut viclenia ei si felul in care reusea sa gaseasca cazari peste tot si as vrea in momentul asta sa ma pot identifica suta la suta cu personalitatea ei. Nu imi iese, sper sa am alte atuuri.

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Nico și fiica ei, Adda și soțul ei, Florin Ristei și fratele lui, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.