Actriţa Fan Bingbing, una dintre cele mai bine plătite din China, a fost amendată de Fisc cu peste 111 milioane de Euro pentru evaziune fiscală. Tânăra artistă, care a jucat în filmul X-Men: Days Of Future Past, e dată dispărută din luna iulie.

Actriţa Fan Bing Bing a fost vizată de o anchetă a autorităţilor chineze, desfăşurată împotriva vedetelor care au comis fraude. Conform presei chineze, artista a încercat să păcălească fiscul şi să evite plata unor taxe de aproximativ 900 de mii de Euro prin încheierea unui contract secret, în valoare de aproape 2,5 milioane de Euro.

Articolul continua dupa recomandari

Fan Bingbing a fost amendată astfel cu peste 111 milioane de Euro pentru evaziune fiscală şi alte infracţiuni financiare, au transmis autorităţile chineze.

Actriţa a repărut după ce a fost amendată

Actriţa în vârstă de 37 de ani nu a mai apărut în public de la 1 iulie, adică din momentul declanşării anchetei. Presa spune că dispariţia ei misterioasă ar avea legătură cu investigaţia.

Actriţa Fan Bingbing pozează pe covorul roşu de la CannesVezi 2 imagini în Galerie

Brusc însă, după anunţul că a primit amenda colosală, actriţa a reapărut în viaţa publică, printr-un mesaj pe o reţea de socializare.

"Nu sunt demnă de încrederea societăţii şi i-am dezamăgit pe fanii care mă iubesc. Voi încerca tot ce pot ca să depăşesc greutăţile şi să strâng banii pentru a plăti taxele şi amenzile", a scris Fan Bingbing pe Webo.

Conform legislaţiei, actriţa va scăpa de acuzaţii dacă îşi va plăti la timp taxele şi amenda colosală. Fan Bingbing, care are zeci de milioane de fani, a jucat în numeroase filme, inclusiv în X-Men: Days Of Future Past şi în versiunea chineză a filmului Iron Man 3.