Actriţa şi cântăreaţa legendară Carol Channing, care a ajutat la definirea epocii de aur a Broadway-ului , în musicalurile „Bună Dolly!” și „Domnii preferă blondele”, a murit la vârsta de 97 de ani.

Channing a murit la scurt timp după miezul nopții, marți, la domiciliul ei din Rancho Mirage, California.

Articolul continua dupa recomandari

Actriţa a murit din cauze naturale care au suferit mai multe accidente vasculare cerebrale în ultimul an. Aceasta ar fi împlinit 98 de ani la sfârşitul lunii.

„Ne-am sprijinit unul pe celălalt, ne-am certat unul cu celălalt, dar întotdeauna am ajuns să râdem unul cu celălalt. Să spun la revedere este unul dintre cele mai grele lucruri pe care trebuie să le fac vreodată, dar știu că atunci când simt acele incontrolabile impulsuri de a râde de tot și de nimic, va fi pentru că ea este în continuare cu mine.” a declarat Harlan Boll, pentru Daily Mail.

Într-o carieră care s-a desfășurat timp de șapte decenii, Channing a devenit o legendă pe Broadway.

Totuși, spre deosebire de multe dintre vedetele care sunt legate puternic de personajele pe care le-au jucat, Carol a fost încântată să fie identificată cu Lorelei, precum și cu Dolly, un rol pentru care a câștigat un premiu Tony.

"Audiențele așteaptă și îmi cer să cânt aceste cântece", a spus o dată într-un interviu despre melodiile sale care au consacrat-o, "Diamonds Are the Best Friend" și "Hello Dolly".

"Sunt norocoasă să fiu atât de strâns legată de "Diamonds Are the Best Friend" și "Hello Dolly". Eu sunt mai norocoasă decât toţi - am două cântece de identitate” a mai spus Carol.