Calea până la aspectul impecabil al vedetelor în lumina reflectoarelor este, fără îndoială, una lungă. Aparte de ţinutele alese, make-up-ul şi coafura spun multe despre omul de pe covorul roşu. Ce te faci însă atunci când hairstyliştii nu te mulţumesc şi parcă nimeni nu reuşeşte să îţi aranjeze podoaba capilară? Este marea problemă a actriţelor de culoare, care au părul extrem de creţ. Fie că a fost vorba de apariţii în filme sau la evenimente mondene, vedetele au avut de multe ori de furcă.

De la actriţe de culoare consarate, până la staruri în devenire, este imposibil ca purtătoarele de păr afro să nu se fi confruntat cu probleme în aranjarea podoabei capilare. Nu orice hairstylist ştie să mânuiască un păr rebel. Sunt foarte puţine cazurile în care norocoasele cu părul cârlionţat pleacă mulţumite de la un salon. Sau, mai rău.

Articolul continua dupa recomandari

Tiffany Haddish, actriţă: Mi s-a întâmplat să fiu pe platourile de filmare şi să nu îmi poată aranja nimeni părul. Filmam pentru "Keanu" şi nimeni de pe platou nu mă putea ajuta. A trebuit să plec, să găsesc în New Orleans pe cineva care să se priceapă. Nu o să mint, am plâns din cauza asta.

Iar dacă i-aţi admirat apariţia lui Halle Berry cu părul scurt, ei bine, aflaţi că nu a fost chiar o alegere făcută cu inima.

Halle Berry, actriţă: Din cauza asta am purtat părul scurt pentru atât de mult timp. Era mai uşor. Cred că noi, oamenii de culoare, în special în industria filmului, greu am găsit un hair-stylist care să ştie bine să ne îngrijească părul. Acum este diferit.

Nu mai este la fel de greu ca înainte ca vedetele de culoare să iasă mulţumite din mâinile hairstyliştilor, dar. în continuare au reţineri. Actriţa Tia Morwii îşi aduce aminte de o experienţă foarte neplăcută.

Tia Morwi, actriţă: Îmi amintesc că eram la nişte filmări, eu coordonam echipa şi când am văzut ce mi-a făcut un hairstylist la păr, am început să plâng. I-am spus că nu pot ieşi din casă arătând aşa.

Aşadar, în timp ce foarte multe femei stau ore întregi în saloanele de înfrumuseţare dorindu-şi mult să obţină onduleuri perfecte, cele care le au deja. au şi bătăi de cap. Pentru că există nenumărate tipuri de păr creţ şi sunt necesare multe experimente pentru a descoperi ce i se potriveşte unei texturi şi ce nu. Până la reţeta buclelor perfecte însă. celebrităţile au avut de furcă.