Bucureştiul s-a transformat pentru două zile într-un veritabil platou de filmare hollywoodian. Actorul Chris Pine, unul dintre starurile francizei Star Trek, este vedeta peliculei care se filmează aici. Un întreg cartier din Bucureşti a fost închis pentru a face loc unei echipe de 600 de oameni. Reporterii Observator au tras cu ochiul la filmări.

Sunt câteva scene din filmul Violence of Action care se filmează în aceste zile pe străzile Capitalei. Vedeta incontestabilă a peliculei este actorul american Chris Pine. L-am găsit alături de zeci de figuranţi pe malul Dâmboviţei.

Articolul continua dupa recomandari

Îmbrăcat cu o geacă sport, un rucsac şi o şapcă a marinei americane, Chris Pine joacă rolul unui fost soldat care îşi pierde slujba din marina Statelor Unite. Ca să îşi poată susţine familia se înscrie într-o organizaţie paramilitară şi ajunge să fie urmărit n toată Europa de Est.

Două zile vor dura filmarile de la Bucureşti. 600 de oameni sunt implicaţi în desfăşurarea de forţe de aici. Iar 200 dintre ei fac parte doar din echipa de filmare. Producătorii au ales ca loc de filmare zona Grozăveşti-Splaiul Dâmboviţei.

Acţiunea din film se desfăşoară în Germania, motiv pentru care niciun detaliu de pe platoul de filmare de aici nu a fost lăsat la întâmplare. Maşinile care apar în scenele filmate în Bucureşti sunt de fabricaţie germană. Au fost montate inclusiv indicatoare şi steaguri ale Germaniei.

Chris Pine este celebru pentru rolurile din "Star Trek Beyond " , CSI Miami sau Hell or High Water.

Filmările din acest weekend au adus restricţii de trafic pe Splaiul Independenţei, Bulevardul Vasile Milea, Şoseaua Grozăveşti şi Şoseaua Orhideelor.