A trecut un an de când Delia ne "îndulceşte" cu Acadelia. După succesul avut la Sala Palatului, acolo unde peste 12 mii de oameni au dansat pe melodiile ei, artista îşi continuă turneul în ţară. La începutul lunii noiembrie artista îi va ridica în picioare pe clujeni, la Sala Polivalentă, acolo unde organizatorii promit un spectacol de neuitat.

Ca să vă faceţi o idee despre ce a însemnat până acum turneul Acadelia, vă dăm câteva cifre: 17 oraşe confirmate, 20 de show-uri, 200 de aparate de lumină inteligentă, 200 de costume pentru Delia şi dansatori, zeci de mii de bilete vândute, cinci camioane cu echipamente de scenă. Şi lista poate continua.

Articolul continua dupa recomandari

"După o pauză de câteva luni, acum ne întoarcem cu turneul la Cluj, într-o super-sală, pe 3 noiembrie", ne-a spus Delia.

Acadelia, explozie de culoare și energie

Explozie de culoare și energie într-unul dintre cele mai originale spectacole pe care le-a văzut România. Cu o producție de amploare, fără precedent, și un traseu prin zeci de oraşe, Acadelia i-a îndulcit pe fani în cel mai mare turneu național al ultimilor trei decenii.

De la machiaj, la costume, proiecţii video, lasere, momente de iluzionism, toate au fost atent gândite pentru ca show-ul să fie complet.

Craiova, Târgu-Jiu, Timişoara, Oradea, Iaşi - sunt doar câteva dintre oraşele în care artista a făcut show. În total, de anul trecut şi până acum, "Acadelia" a ajuns în 17 oraşe din ţară. În mai puţin de două săptămâni - pe 3 noiembrie mai exact, artista va concerta la Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

Cine ratează concertul o face pe propria răspundere!