Ziua îndrăgostiţilor 2018 bate la uşă şi nu ştii cum să îţi surprinzi cât mai plăcut partenerul de viaţă în această zi specială? Dacă timpul şi bugetul te presează, iată câteva idei care te vor ajuta să îi faci o surpriză de neuitat, cu minim de efort şi bani puţini.

Ziua îndrăgostiţilor 2018. O zi de relaxare la spa, doar voi doi 

Articolul continua dupa recomandari

Dacă aveţi de gând să vă relaxaţi împreună de Ziua Îndrăgostiţilor, atunci o zi la spa poate fi exact ce aveţi nevoie. Iar dacă banii sunt o problemă sau pur şi simplu nu doriţi să plecaţi de acasă, puteţi cumpăra săruri de baie, lumânări parfumate şi uleiuri de masaj pentru a creea atmosfera specifică unei centru de relaxare.

Ziua îndrăgostiţilor 2018. Un film romantic nu dă niciodată greş

Profitaţi la maxim de tema Zilei Îndrăgostiţilor urmărind cele mai frumoase comedii romantice.

Ziua îndrăgostiţilor 2018. Cina împreună, mereu ideea perfectă

Mesele de Ziua Îndrăgostiţilor pot fi destul de costisitoare, aşa că o alternativă nemaipomenită ar fi să gatiţi împreună una din reţetele voastre preferate.

Ziua îndrăgostiţilor 2018. Antrenamentul de cuplu, o idee ce vă poate surprinde extrem de plăcut

De ce să nu încercaţi antrenamentul de cuplu chiar de Ziua Îndrăgostiţilor pentru a marca acest eveniment? Dacă nu vreţi să staţi în sala de sport, puteţi merge în parc pentru a alerga împreună.

Ziua îndrăgostiţilor 2018. O invitaţie la Stand-up comedy

Dacă nu doriţi să luaţi o cină romantică, atunci îndreptându-vă spre un club de stand-up comedy. Asta în cazul în care şi partenerul iubeşte acest gen de distracţie.

Ziua îndrăgostiţilor 2018. Degustare de vinuri în doi

Chiar dacă sunteţi sau nu un fan înrăit al vinului sau beţi doar la ocazii speciale, această băutură cu siguranţă este simbolul romantismului. Bucuraţi-vă de un vin bun împreună cu partenerul, pentru a vă celebra povestea de dragoste.