Candidatul republican la Casa Albă Donald Trump, care se confruntă cu o scădere în sondaje, în special după Convenţia republicană din iulie, pare să nu mai aibă trecere nici măcar la pisici.

Mai multe filmuţele în care pisicile au reacţii din cele mai ciudate la vederea lui Trump au devenit virale pe Internet.

Articolul continua dupa recomandari

Într-o astfel de înregistrare, un bărbat se foloseşte de telefonul mobil pentru a-i arăta unei pisici tolănite pe scaun figurile unor politicieni. Mai întâi, pe ecran apare imaginea candidatei Partidului Democrat, Hillary Clinton, iar pisica nu are nicio reacţie, continuându-şi "siesta". Acelaşi lucru se întâmplă şi atunci când pe ecran apare o fotografie cu Bernie Sanders.

În schimb, la apariţia imaginii lui Trump, pisica are o reacţie cât se poate de violentă. După ce scoate nişte sunete ciudate, pisica loveşte pur şi simplu telefonul şi fuge de pe scaun.

Într-o altă înregistrare, o pisică se sperie, fuge şi se ascunde atunci când îl vede pe Trump pe ecranul televizorului.

Donald Trump pare să aibă o problemă cu animalele.

Este faimos deja episodul în care candidatul la Casa Albă a fost atacat de vultur pleşuv, în timpul unei şedinţe foto desfăşurate în 2015.

Vulturul, numit "Unchiul Sam”, în vârstă de 27 de ani, a încercat să îi muşte mâna republicanului, atunci când acesta a încercat să ajungă la telefonul mobil.