Un tânăr care susţine că a călătorit în timp, din anul 2030, a trecut testul cu detectorul de minciuni. Noah a făcut şi câteva predicţii "din viitor", care-i fac însă pe mulţi să fie sceptici.

"Sunt un călător în timp din anul 2030. Jur pe Dumnezeu că spun adevărul", declară Noah, într-un interviu video, postat pe Youtube.

Articolul continua dupa recomandari

Tânărul locuieşte în America de Sud şi a cerut ca identitatea sa să nu fie divulgată, pentru că se teme să nu fie asasinat.

A fost filmat pentru un interviu, în care a făcut şi câteva predicţii din "viitorul" din care susţine că vine.

"Încerc doar să îi avertizez pe oameni", spune Noah. În interviu, faţa sa a fost blurată, pentru a fi protejat.

Potrivit The Sun, el a fost supus testului cu detectorul de minciuni şi, în mod surprinzător, l-ar fi trecut.

Predicţiile lui Noah pentru 2021

Una dintre predicţiile sale spune că Donald Trump va câştiga al doilea mandat la Preşedinţia SUA, în 2021.

Inteligenţa Artificială şi Realitatea Virtuală vor lua o amploare deosebită, mai susţine el. La fel şi maşinile care se conduc singure. Iar ochelarii inteligenţi, de genul celor inventaţi de Google, de asemenea, vor invada piaţa.

Noah se plânge că a fost afectat fizic de presupusa călătorie în timp. Suferă de depresie şi de anorexie.

"Sunt blocat aici, nu mă pot întoarce în timpul meu!", exclamă tânărul.

Noah spune că a fost afectat fizic de călătoria în timp

Declaraţiile sale nu i-au impresionat însă pe sceptici. Ei spun că astfel de predicţii le-ar putea face oricine din vremurile noastre.

Un mare semn de întrebare îl ridică însă chiar şi testul cu detectorul de minciuni. În video, deşi răspunsurile sunt prezentate ca a fi adevărate, detectorul de minciuni nu apare în imagini.

Un alt amănunt care îi face pe sceptici să ridice sprânceana e declaraţia lui Noah, care spune că vârsta sa adevărată e de 50 de ani, dar ar fi luat un medicament care l-a întinerit cu 25 de ani.

"Paranormal Elite", cei care au publicat videoclipul pe Youtube, spun că i-au dat lui Noah 700 de dolari, bani care să-l ajute să se poată întreţine în "noua sa viaţă".

Credeţi că Noah spune adevărul?

Consideraţi că tânărul spune adevărul? Exprimaţi-vă prin vot!