Turiştii de pe litoral sunt decişi să se distreze, indiferent de vremea de afară! Stau la plajă cât se poate, dar, dacă soarele intră în nori, nu se panichează. Au la dispoziţie tot felul de modalităţi de a ţine plictiseala la distanţă, de la sporturile acvatice şi până la cele pe plajă.

Încă de la orele prânzului plajele erau pline de turişti. Unii dintre ei, curajoşi şi dornici de noi senzaţii, au vrut să vadă cum este sportul care face furori la malul Mării Negre vara aceasta. Stand up paddle este un sport care se învaţă repede. În jumătate de oră poţi sa îţi menții echilibrul si să te deplasezi în direcţia dorită.

Articolul continua dupa recomandari

În ciuda codului portocoliu care se anunţă pe litoral, oamenii nu se sperie Şi nu fug aşa uşor de distracţie. Îşi găsesc tot felul de activităţi, fie se joacă volei, fie la o partidă de badmington, iar în caz de o posibilă furtună sunt pregătiţi şi pentru alte variante.

Doar angajaţii de pe plaje par ceva mai grijulii. Unii dintre ei au strâns deja o parte din saltele şi şezlonguri, pentru ca nu cumva acestea să fie luate pe sus de vânt, aşa cum s-a întâmplat zilele trecute în nordul staţiunii Mamaia.