Fiecare an aduce un nou trend în materie de rochii de mireasă. În 2019, primează naturaleţea şi eleganţa. Însă femeile care doresc o rochie de mireasă excentrică pot opta pentru cele cu accente masculine. În materie de coafuri, primează cele sub formă de fundă. Însă buclele lejere continuă să se menţină în tendinţe.

Croiul sirenă, volanele şi rochiile hibrid, cu accente masculine. Aşa arată o rochie de mireasã în tendinţe, în 2019. Stilul ducesei Meghan Markle este cel de referinţă: Clasic, elegant şi cu un aspect puternic.

Articolul continua dupa recomandari

Ruxandra Vintescu, designer: Vorbim şi de rochii mai extremiste. Cum ar fi rochiile cu funde gigant, se poartã foarte mult fundele sau rochiile acoperite în totalitate cu pene, cu franjuri.

Dacã în trecut erau recomandate nuanþele pastelate, anul acesta se poartă cele metalizate. Iar dacă rochia nu e pe placul tuturor.

Anda Balaci, designer: Putem sã purtăm costum, un costum în ziua nunţii, fără nici un fel de probleme. Cu siguranţă, accesorizat corespunzător şi cu o coafură care să facă parte din aceeaşi poveste.

Adrian Perjovschi, hairstylist: Dacă avem o rochie tip sirenă merge părul prins, faţa trebuie să fie liberă. Sau dacă nu te simţi bine cu acel păr prins poţi să îl ai pe jumătate prins. Se prinde părul din laterale şi pe spate poate fi desfăcut. Se poartă accesoriile de păr.

Miresele care vor să îşi lase părul desfăcut pot încerca nişte bucle lejere. Plus o împletitură sau cu un accesoriu. Iar dacă preferă să-l prindă, o pot face. sub formă de fundă.

Cât mai simplu trebuie să fie şi machiajul.

Mădălina Petcu, make-up artist: Punem accentul pe ochi - nuanţe de auriu, argintiu, arămiu. Pe buze putem opta pentru rozuri, nuanţe de nude, nude-maro, nude-corai.

În ceea ce priveşte decorul, singura regulă e. să fie relaxat şi relaxant.

Ivona Nenu, wedding planner: Se poartă să aduci natura în interior, de la muşchi, verdeaţă, poate chiar copacii întregi îi vom vedea într-un restaurant. Este încercarea mirilor de a împăca aceste două tipuri de evenimente, un eveniment în aer liber şi unul în interior.

Cei care vor să scape de grijile din ziua nunţii angajează un wedding planner, pentru sume pornind de la 2.000 de lei.