Un pui de ren alb, foarte rar, a fost fotografiat în sălbăticie, în Norvegia. "Abia putea fi deosebit de zăpadă", spune fotograful care a postat imaginile pe Instagram.

Mads Nordsveen, un fotograf de 24 de ani din Oslo, se afla într-o excursie pe munte, alături de câţiva prieteni. Grupul s-a întâlnit accidental cu puiul de ren alb.

Articolul continua dupa recomandari

Animalul, foarte rar, nu a părut speriat de apariţia oamenilor

"A venit foarte aproape de mine şi ne-am privit reciproc în ochi. Era relaxat, calm şi prietenos. Aproape că voia să facă şedinţa foto. Era foarte curios şi amuzant, ca un mic explorator", povesteşte fotograful.

Puiul de ren fotografiat în NorvegiaVezi 3 imagini în Galerie

Nordsveen a reuşit să-l pozeze pe simpaticul ren, alb ca zăpada de care abia putea fi deosebit. Apoi a apărut şi mama puiului.

"A dat târcoale câteva minute, înainte de a se duce la mama sa. A fost un moment magic, de poveste. Sper să ne mai întâlnim într-o bună zi", mai spune tânărul.

Fotografiile postate de fotograf pe contul lui de Instagram au devenit virale. Potrivit Ladbible, nu este vorba despre un ren albinos. Puiul are însă o mutaţie genetică foarte rară care i-a lăsat blana fără pigment, nu însă şi ochii.