Tea, fetița lui Daniel Osmanovici, a învățat să schieze la Poiana Brașov. Un instructor i-a dat primele lecții de schi pe o pârtie de începători.

Rareș Vulpoi, instructor de schi: "Primul pas este găsirea echipamentului optim: clăpari și schi. Să fie pe numărul clăparului și schiul să fie până în bărbie sau un pic mai mic. Al doilea pas este găsirea unui instructor de schi, iar la al treilea pas se începe cu o pârtie foarte ușoară, pe o pantă foarte lejeră. Se începe cu plugul. Sau pentru copii, pizza. Pentru că toți copiii mănâncă pizza, le place pizza și știu forma plugului. Fiind în V, e felia de pizza. Se începe cu virajul din plug, pe stânga șii pe dreapta". 

Articolul continua dupa recomandari

După primele lecții, copiii pot testa pârtiile în funcție de culori: albasru pentru începători, roșu pentru intermediari și negru pentru cei avansați.

Rareș Vulpoi, instructor de schi: "A fost foarte fain! Au transpirat fetele că a fost cald. Dar ne-am descurcat bine! Am băut și ciocolată caldă. Deja am trecut la alt nivel, de la beginner spre mediu. Vă așteptăm la schi"