Cel mai vechi horoscop din lume anunţă un an deosebit, previziunile zodiacului maiaş 2018 despre bani, dragoste şi carieră fiind deja urmărit cu foarte mare atenţie de cunoscători.

Astfel, anul 2018, cel puțin în prima parte a sa, va fi anul seminței galbene de cristal în cultura mayașă. Toate zodiile sunt vizate de transformările energetice ale noului an.

Articolul continua dupa recomandari

Zodiile care pot obține victorii impresionante numai dacă se aliază, conform mayașilor și aztecilor, sunt Fecioara și Berbecul.

Fecioara și Berbecul se vor întâlni în puncte pe care nu le aveau în comun în altă dată, asta deoarece au oportunitatea să se descopere unul pe celălalt și să găsească unul în celălalt ce le lipsește.

Așadar, cuplul de temut în anul mayaș 2 din punct de vedere numerologic este format din Fecioară și Berbec.

Taurul va avea ocazia să călătorească foarte mult. Va obține mulți bani și nu e exclus să se remarce din punct de vedere profesional peste hotare.

Nativul Gemeni va avea un an greu din punct de vedere sentimental, dar și profesional. Se vor schimba o serie de paradigme sociale din care va trebui să învețe ca și cum ar lua-o de la zero.

Racul are un an cu interferențe: două luni bune, două luni rele. Așa o va ține aproape tot anul, cu excepția ultimelor 4 luni (septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie).

Leul strălucește și în 2018. S-a ridicat și a renăscut din propria cenușă, iar spiritul său creator va da roade mai ales în toamna anului 2018.

Balanța va avea un an prosper. Va clarifica multe aspecte legate de casă, de relațiile cu străinătatea, cu prietenii, cu familia.

Scorpionul are de câștigat și el, însă trebuie să fie atent pentru că persoane sau situații din trecut vor reveni când îi va fi lumea mai dragă.

Săgetătorul construiește mult în 2018. O ia de la zero (așa cum deja s-a obișnuit să o facă de câțiva ani încoace) și de această dată.

Capricornul va avea un an greu, dar rezultatele îl vor face să realizeze că merită să facă sacrificii.

Vărsătorul se va reorienta din toate punctele de vedere și va avea numai de câștigat. Cifra 2 îi poartă noroc (este anul numerologic 2).

Cât despre cel născut în zodia Pești, lucrurile se clarifică mai ales în primele luni ale anului. Are de-a face cu transformări spectaculoase și e foarte posibil să se mute în casă nouă.