Un cuplu din China a impresionat o lume întreagă datorită devotamentului cu care îşi îngrijeşte copilul cu dizabilităţi, în vârstă de 16 ani. Zi de zi, atât mama, cât şi tatăl o hrănesc pe Likun ca pe o pasăre, deoarece fata suferă de paralizie cerebrală şi nu se poate mişca.

Li Huanme a găsit-o pe Likun în urmă cu 16 ani, în holul unui spital, din provincia Shanxi, nordul Chinei, şi a promis că o va creşte ca şi cum ar fi copilul ei.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 1 imagini în Galerie

Temându-se că micul copil ar muri, Li Huanme a luat-o acasă pe Likun. De atunci, ea şi soţul ei, Zhao Yuchun, s-au îngrijit de fată.

Ei o hrănesc pe Likun, care are paralizie cerebrală, cu alimente pe care le transferă din propria gură în a ei. Likun mănâncă trei mese pe zi, fiecare timp de hrănire durând aproximativ două ore.

Vezi 1 imagini în Galerie

Dar, în ciuda rutinei, cei doi, care au, de asemenea, doi copii mai mari, s-au angajat ca niciodată să nu îşi abandoneze fiica adoptivă.

“Dacă vom folosi o lingură pentru a ne hrăni fiica, ea va scuipa mâncarea în mod repetat”, a declarat Li Huanme.

“Prin hrănirea gură la gură, mâncarea va rămâne caldă. În caz contrar, mâncarea va fi rece în stomacul ei. Folosind o lingură, nu este convenabil”, a adăugat mama fetei.

Vezi 1 imagini în Galerie

“Sunt un budist, cred că asta este soarta mea. După ce am adus-o acasă, am încercat din răsputeri să o ţinem în viaţă. M-am simţit foarte rău din cauza ei şi am crezut că va muri”, a mărturisit Zhao Yuchun.

“Am făcut acest lucru timp de 16 ani, părinţii ei au renunţat la ea, eu nu pot face asta”, a spus tatăl. “Dacă aş face-o, nimeni nu va avea grijă de ea şi ea nu va supravieţui”.