O coafeză din Statele Unite a decis să nu respecte dorința unei tinere de liceu, atunci când aceasta a intrat în salonul ei și i-a cerut să fie rasă în cap, deoarece nu se mai pieptănase de câteva luni, din cauza depresiei severe de care suferea, scrie Daily Mail.

Kayley Olsson a scris, pe Facebook, că a simțit "cum i se rupe inima", când a auzit că tânăra trebuia să participe la o ședință foto pentru pozele de liceu și dorea să fie rasă în cap, pentru că depresia a împiedicat-o să mai aibă grijă de ea, ea considerînd că "este lipsită de valoare".

Articolul continua dupa recomandari

Părul tinerei de doar 16 ani era atât de încurcat că ar fi îngrozit orice coafeză, însă Kayley Olsson a hotărât să muncească două zile pentru a o ajuta pe fată să-și recapte încrederea în ea.

Astfel, ea a petrecut, alături de alte angajate, opt ore în prima zi și cinci ore a doua zi pentru a-i reda tinerei un aspect nou, astfel încât aceasta să participe la ședința foto.

"Acum voi putea zâmbi în pozele pentru albumul liceului, m-ai făcut să mă simt din nou eu", a spus eleva de liceu, după transformare.

Povestea postată de Kayley Olsson s-a bucurat de peste 160.000 de aprecieri pe Facebook și a primit peste 60.000 de share-uri, din data de 8 august.