Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dat publicităţii, s-a mutat în casa părinţilor din Grand Haven, Michigan, în octombrie 2016, după ce a divorţat de soţie.

A stat 10 luni alături de părinţi înainte să se mute din nou. La noua sa locaţie a avut surpriza să vadă că nu au mai ajuns cutiile lui cu filme pentru adulţi, reviste pentru adulţi şi jucării sexuale.

Articolul continua dupa recomandari

Conform Sky News Online, erau 14 cutii pline cu produse pentru adulţi, o colecţie evaluată la 29.000 de dolari. Bărbatul a încercat de mai multe ori să depună plângere împotriva părinţilor, dar poliţiştii nu l-au băgat în seamă.

Vrea daune triple pentru colecţia de filme distrusă

În cele din urmă, americanul de 40 de ani a decis să se adreseze instanţei şi şi-a dat părinţii în judecată, cerându-le daune în valoare de 87.000 de dolari.

Acuzatorul a prezentat în instanţă mai multe discuţii avute pe mail cu tatăl său. Părintele său a recunoscut că i-a aruncat colecţia cu produse pentru adulţi, dar a precizat că le-a aruncat pentru binele fiului său.

A povestit în amănunt unui poliţist ce conţinea colecţia XXX

În schimb, bărbatul de 40 de ani spune că "dacă ştiam că părinţii mei au ceva împotriva bunurilor mele, nu mă mai mutam la ei".

Au apărut inclusiv informaţii conform cărora bărbatul ar fi trimis 44 de mail-uri unui ofiţer de poliţie cu detalii amănunţite despre toate bunurile care i-au fost distruse.